Oude Houten Ronde Tafel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Oude Houten Ronde Tafel

 

Deze oud houten eettafel is afkomstig uit Italië. Het blad is minstens 100 jaar oud. Het onderstel dateert uit een later tijdperk. Het houten blad heeft een zeer fraaie geleefde uitstraling. De tafel hebben wij behandeld met antiekwas en gepolijst, hierdoor wordt het hout gevoed en voelt het oppervlak glad aan. Deze tafel is geschikt voor 3 tot 4 personen. Een oud houten tafel combineerd prachtig met design stoelen.  
 

Oud Houten Tafels

 

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

 

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke werkplaats. Volg ons ook op Instagram voor de laatste vondsten en ontwikkelingen.