Wie zijn wij

Inndoors is in 2010 opgericht door Thijs Kuiper. Met veel ervaring in de meubelbranche mag Inndoors zich inmiddels specialist noemen op het gebied van Maatwerk Boekenkasten en Buffetkasten. Inndoors werkt samen met verschillende leveranciers vanuit Europa. Onze stijl kenmerkt zich door een tijdloze klassieke en landelijke stijl. Onze collectie Meubelen bestaat uit een standaard collectie Landelijke Meubelen en een Maatwerk collectie, tevens bieden wij een constant variërende collectie Unieke en Antieke meubelen aan. 

Collectie landelijke meubelen 

De landelijke collectie wordt uitgevoerd in massief hout en is verkrijgbaar in wel 70 verschillende kleuren. Via onze site vraagt u eenvoudig kleurstalen aan om zeker te zijn van uw keuze. Uiteraard adviseren wij u ook graag in het maken van de juiste keuze. Onze collectie landelijke meubelen is zeer uitgebreid, u vindt hier onder andere buffetkasten, boekenkasten en kledingkasten maar ook diverse zitmeubelen, tafels en bureaus ( deze massief houten meubelen kunnen wij niet op maat maken ). 

Collectie Inndoors (maatwerk) boekenkasten 

De mogelijkheden van onze maatwerk collectie zijn oneindig. Op onze site vindt u diverse referenties en voorbeelden van de maatwerk mogelijkheden. Bent u opzoek naar een maatwerk oplossing? Leg u vraag aan ons voor en samen kijken we of we tot een passende oplossing kunnen komen. Inndoors levert maatwerk voor zowel de particulier als voor retail en horeca. Wilt u onze kasten komen bekijken? Neem dan contact met ons op, u bent van harte welkom om op afspraak een kijkje te komen nemen in de werkplaats te Doetinchem.

Collectie Unieke meubelen

Onze collectie unieke meubelen is ontstaan uit een voorliefde voor Italië en mooie oude meubelen en accessoires. De collectie bestaat uit een uiteenlopende verzameling van vintage, antieke of andere unieke meubelen en accessoires die wij importeren uit Italie. Met grote regelmaat reizen wij af naar Italie waar wij op jacht gaan naar nieuwe bijzondere en fraaie vondsten. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met Italiaanse commodes, prachtige oude houten tafels en oude kasten. Voor deze collectie geldt op is op dus houd ons aanbod goed in de gaten!

Inndoors projecten 

Ook houden wij ons graag bezig met de inrichting en verfraaiing van o.a. bedrijfsruimte denk hierbij aan zelfgemaakte maatwerk meubelen van (oud) hout met aangevuld met enkele grote planten. Ook hebben wij verschillende grote basisscholen compleet van een creatief interieur voorzien meer weten? neem dan contact met ons op wij hebben veel foto's van deze projecten.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste vondsten en ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.