Vintage Bijzettafel met Lade

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Vintage Bijzettafel met Lade

Deze prachtige oud houten eettafel is afkomstig uit Italië. De tafel is gerestaureerd en in zeer goede staat. De tafel is demontabel, middels houten pinnen is het bovenblad bevestigd aan het onderstel. Het oude houten tafelblad heeft een prachtig geleefde uitstraling. De ranke tafelpoten geven deze tafel een elegant Italiaans design. 
 


Vintage meubels

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oude houten vintage meubels aan. Uw interieur krijgt klasse, uitstraling en karakter met een mooi vintage kastje of dressoir. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke opslag. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Schijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!