Maatwerk Boekenkast met Hoek

€ op aanvraag
Afmetingen:
Referentie code.:
Boekenkast in Hoek 45 Graden Kast

Price:
op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Maatwerk Boekenkast met Hoek

Regelmatig plaatsen wij een boekenkast in hoekopstelling. Met een boekenkast in een hoekopstelling creëert u thuis die intieme bibliotheeksfeer. De hoek van een kamer krijgt met een hoekkast funtie én uitstraling. Het voorbeeld op deze foto laat een schuine hoek zin in plaats van een 90 graden hoek. Voor deze boekenkast is er gekozen voor een grijze buitenzijde gecombineerd een witte binnenzijde. Het onderdeel is uitgerust met deurtjes en uittrekplanken. Door de verstelbare planken kan de kast naar wens ingericht worden. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden als het aankomt op maatwerk boekenkasten. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes. 

 

Kiest u voor een maatwerk kast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!