Landelijke Boekenkast 3 meter Thijs Kuiper Inndoors

€ op aanvraag
Afmetingen:
H:    240 cm
B:    300 cm
D:    40 cm
Referentie code.:
Landelijke Boekenkast Thijs Kuiper

Price:
op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Landelijke Boekenkast 3 meter

Deze boekenkast, met een afmeting van 3 meter breed, is volledig vervaardigd uit massief hout. De kast is voorzien van kroonlijsten en profielering op de staanders. De binnenzijde is uitgevoerd in warme houtkleur gecombineerd met een groenige buitenzijde.  

 

Bent u op zoek naar een maatwerk boekenkast volledig vervaardigd uit massief hout? Dan ben u bij Inndoors aan het juiste adres. Door te kiezen voor massief hout kies je voor uitstraling en karakter, de houtstructuur brengt de kast tot leven. De kast wordt binnen onze mogelijkheden volledig naar wens ontworpen. Wij kunnen de kast voorzien van laden, uittrekplanken, deurtjes of zelfs vitrinedeuren. Een uitsparing voor een tv of een wijnrek? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook op het gebied van afmeting en kleur zijn de mogelijkheden oneindig. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. We bespreken uw wensen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kiest u voor een maatwerk kast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!