Handgemaakte boekenkast uit Italie 3 vaks

€ Op aanvraag
Referentie code.:
Handgemaakte boekenkast uit Italie 3 vaks

Price:
Op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Handgemaakte boekenkast uit Italië 

 

Deze prachtige boekenkast is destijds vervaardigd door een Italiaanse meubelmaker, voor een sprookjesachtig landhuis in het Toscaanse heuveldorp Montalcino. De kast is volledig vervaardigd van massief hout en is handgeschilderd in een fraaie lichtblauwe patina. De fraaie sierlijsten en goudkleurige accenten geven de kast een statige en elegante uitstraling. De fraaie bronskleurige deurknopjes dragen bij deze elegante touch. De brede koplijst leent zich uitstekend voor kastverlichting. Het dressoir van de kast is gemaakt in 1 deel, het bovendeel in 2 delen.
 

Voor dit landhuis zijn een serie boekenkasten gemaakt, die wij nu apart aanbieden. Echter is dit ook een uitgelezen kans om uw interieur of winkelinrichting te voorzien van meerdere prachtstukken.   

 

Unieke handgemaakte kasten


Bent u opzoek naar een unieke of antieke kast? Kijk dan bij ons aanbod 'Unieke Meubelen'. Onze collectie unieke meubelen is constant in beweging en wordt regelmatig aangevuld met mooie oude massief houten, antieke of vintage kledingkasten. Een oude kast vormt een fraai contrast in uw moderne interieur of is juist een mooie aanvulling op uw landelijke of eclectische inrichting. Bent u opzoek naar een speciale kast? Leg uw wens gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en vintage, antieke en unieke vondsten door ons te volgen op Instagram. Op zoek naar inspiratie voor uw interieur? Laat u dan inspireren door onze Pinterest pagina