Vintage Commode Marmer Blad

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Vintage Commode Marmer Blad

 

Wat een plaatje, deze prachtige notenhouten commode met marmer bovenblad. Deze ladekast heeft haar unieke uitstraling te danken aan de combinatie van fraai notenhout met marmer en een vintage design. Het marmeren bovenblad is nog in perfecte conditie en heeft een prachtige tekening. De laden met ronde hoeken geven deze ladekast een vintage maar tevens tijdloze uitstraling. Deze commode is in zeer goede staat en de laden gaan soepel open en dicht. Deze ladekast, handgemaakt en afkomstig uit Italië, is een prachtig uniek item voor in uw interieur.    
 

Vintage Commodes

 

Bent u opzoek naar een unieke of oud houten ladekast, dressoir of commode? Neem dan eens een kijkje binnen onze collectie 'Unieke Meubelen'. Wij vullen onze collectie regelmatig aan met fraaie oude exemplaren. Een oud houten ladekast geeft warmte en sfeer aan uw interieur. Ideaal als sokkenkast of commode voor in uw slaapkamer, als kastje voor in uw hal of extra opbergruimte voor in uw keuken. 

 

Wilt u onze unieke meubelen bezichtigen? Dan bent u van harte welkom in onze werkplaats te Doetinchem. Wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak. Neem ook eens een kijkje op Inndoors Pinterest en laat u inspireren in de wereld van bijzondere interieurs. Volg Inndoors op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste vondsten en ontwikkelingen.