Vintage Bijzettafel met Lade

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Vintage bijzettafel met Lade

 

Deze leuke bijzettafel in vintage stijl is afkomstig uit Italië. Het tafeltje is voorzien van lade met fraai beslag. In de lade bevindt zich een houten vakverdeling. Een ontzettend karakteristiek meubel met verfijnde details. 
 

Vintage meubelen

 

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oude houten vintage meubels aan. Uw interieur krijgt klasse, uitstraling en karakter met een mooi vintage kastje of dressoir. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

 

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om op afspraak een kijkje te nemen in onze werkplaats. Volg Inndoors op Instagram en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Op Inndoors Pinterest kunt u terecht voor inspiratie op het gebied van Interieur.