Oude Franse Eettafel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Oude Franse Eettafel

Deze zeer unieke oud houten antieke Franse eettafel is afkomstig uit Italië en is minstens 150 jaar oud. Deze tafel heeft een een prachtig geleefd blad. Dit blad hebben wij behandeld met antiekwas en gepolijst. Vervolgens hebben wij het blad behandeld met olie. Na het intrekken van de olie zal het blad wat minder glimmen dan op de foto, maar voelt door het polijsten zeer glad aan. Erg geschikt om te gebruiken als eettafel en door de lengte geschikt voor 6 tot 8 personen. Let u bij aanschaf op de hoogte van de onderzijde van de tafel in verband met stoelen en beenruimte. De tafel is door de hoge zijkant aan de onderzijde namelijk iets lager dan de doorsnee tafel. Indien gewenst kunnen wij deze zijkanten aanpassen in verband met de zithoogte. Hoogte bovenkant blad is wel gelijk aan de doorsnee eettafel. Tevens zal de tafel in een winkelinrichting prachtig tot zijn recht komen als presentatietafel of leestafel. 
 


Oud Houten Tafels

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke opslag. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Schijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!