Oud Houten Sidetable

€ VERKOCHT
Afmetingen:
H:    76,5 (onderkant tafel 53) cm
B:    127 cm
D:    65 cm

Price:
VERKOCHT €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Oude Houten Sidetable

Deze zeer oude houten sidetable of bureau met laden is afkomstig uit Italië. Dit fraaie erfstuk hebben wij met liefde geadopteerd en gerenoveerd. Het hout hebben wij allereerst behandeld tegen houtworm, vervolgens hebben wij het hout gevoed met antiekwas, hierdoor krijgt het oude hout nog meer uitstraling en karakter en tot slot hebben we het frame verstevigd. De uitgesleten plekken in het bovenblad verraden niet alleen dat deze sidetable al decennia oud is, maar geven het meubel ook uitstraling en karakter. Dit unieke oud houten bureau met twee laden vormt een ware eyecatcher in uw interieur. 
 


Oud Houten Sidetables

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels en sidetables aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke opslag. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Schijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.