Massief Houten Italiaanse Ladekast

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Massief Houten Italiaanse Ladekast

Prachtig massief houten Italiaanse ladekast met 4 laden. Het hout heeft een prachtig geleefde uitstraling. Wij hebben het meubel opnieuw in de was gezet en gepolijsd waardoor het hout weer mooi is gevoed en het oppervlak mooi glad is. Indien gewenst kunnen wij het meubel voorzien van nieuw beslag. Deze commode is perfect geschikt voor in uw slaapkamer of in uw hal.  
 


Ladekasten

Bent u opzoek naar een unieke of oud houten ladekast, dressoir of commode? Dan bent u bij Inndoors aan het juiste adres. Onze collectie 'Unieke Meubelen' vullen wij regelmatig aan met fraaie exemplaren. Een oud houten ladekast geeft warmte en sfeer aan uw interieur. Kleine rond slingerende spulletjes bergt u er snel in op. Tevens biedt een ladekast u de ruimte om mooie decoratie of een vaas met verse bloemen op te presenteren. Ideaal als sokkenkast of commode voor in uw slaapkamer, als kastje voor in uw hal of extra opbergruimte voor in uw keuken.

Bent u opzoek naar een speciaal exemplaar? Leg uw wens gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Schrijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!