Grote Oude Ovale Spiegel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Grote Oude Ovale Spiegel

 

Deze grote ovale spiegel, afkomstig uit Italië, is voorzien van een bijzonder sierlijke lijst. De lijst loopt aan de onderzijde uit in een voet. Dit maakt de spiegel uitermate geschikt om op een commode, dressoir of schouw te plaatsen. Een prachtige eyecather voor in uw interieur.   

 

Vintage Decoratie

 

Opzoek naar bijzondere vintage, antieke of unieke meubelen en decoratie voor uw interieur? Kijkt u dan eens bij onze collectie 'Unieke Meubelen'. Regelmatig vullen wij onze collectie aan met nieuwe vondsten. Wij zijn dol op antieke, vintage en bijzondere meubelen en woonaccessoires. Oude spullen geven uw interieur karakter en sfeer. Tevens zijn wij groot voorstander van het hergebruik van oude meubelen, decoratie en materialen. Waarom nieuw fabriceren als hetgeen u zoekt al bestaat? Alleen dan nog mooier en karakteristieker door de tand des tijds. 

 

Heeft u een speciale wens? Leg deze gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en vondsten volgt u Inndoors op Instagram. Op Pinterest voorzien wij u van de nodige interieurinspiratie.