Antieke Tafel met Lade

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Tafel met Lade

Deze antieke tafel met lade is zeer geschikt als eettafel maar kan ook prima dienst doen als bureau. De tafel is uiterust met een lade grote diepe lade aan één lange zijde van de tafel. De poten maken deze tafel tot een opvallende verschijning. Let bij de aanschaf goed op de hoogte maat aan de onderzijde in verband met eventuele eettafelstoelen of een bureaustoel die eronder moet passen. De tafel is vervaardigd van mooi hout en volledig door ons in de antiekwas gezet en gepolijsd. Het bovenblad heeft een mooie geleefde uitstraling, maar bevat echter een paar donkere vlekken. Om deze reden wordt deze tafel tegen een mooie prijs aangeboden.
 


Oud Houten Tafels

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke opslag. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Schijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!