Antieke Italiaalse Eettafel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antiek Italiaanse Eettafel

 

Deze prachtige oud houten eettafel is afkomstig uit Italië. De tafel is gerestaureerd en in zeer goede staat. De tafel is demontabel, middels houten pinnen is het bovenblad bevestigd aan het onderstel. Het oude houten tafelblad heeft een prachtig geleefde uitstraling. De ranke tafelpoten geven deze tafel een elegant Italiaans design.  

 

Oud Houten Tafels

 

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

 

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om op afspraak een kijkje te nemen in onze werkplaats. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.