Antieke Ladekast

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Ladekast

Deze unieke antieke houten ladekast is typisch Italiaans en in zeer goede staat. Het dressoir is compleet gerestaureerd. Het blad vertoond enkele zeer lichte krasjes maar verder is deze commode als nieuw. Deze prachtige antieke vintage ladekast met drie lades heeft een mooie kleine maat waardoor hij in veel ruimtes past. Het dressoir heeft een prachtige houtskleur en is voorzien van fraai hang- en sluitwerk. Een kleine ladekast met een grootse uitstraling.   
 


Ladekasten

Bent u opzoek naar unieke, antieke, vintage of oud houten ladekasten, dressoirs of commodes? Dan bent u bij Inndoors aan het juiste adres. Onze collectie 'Unieke Meubelen' vullen wij regelmatig aan met fraaie exemplaren. Wij zijn dol op antieke of oud houten commodes, ladekasten en dressoirs. Een oud houten ladekast geeft warmte en sfeer aan uw interieur. Kleine rond slingerende spulletjes bergt u hier snel in op. Tevens biedt een ladekast u de ruimte om mooie decoratie op te presenteren. Ideaal als sokkenkast of commode voor in uw slaapkamer, als kastje voor in uw hal of extra opbergruimte voor in uw keuken. 

Heeft u een speciale wens? Leg deze gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Inndoors komt op vele plekken en ziet vele mooie bijzondere meubelen voorbij komen. Wij kunnen helaas niet alles meenemen, maar als wij weten waar u naar opzoek bent kunnen wij gerichter zoeken. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en vondsten schrijft u zich in voor onze Inndoors nieuwsbrief. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!