Antieke Italiaanse Houten Eettafel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Italiaanse Houten Eettafel

Prachtige Italiaanse antieke oud houten eettafel met zeer fraai geleefd bovenblad. Deze antieke eettafel is vervaardigd van massief houten poten en een berkenhouten bovenblad.  Deze elegante antieke tafel is zeer geschikt als eettafel maar kan ook prima dienst doen als bureau of schrijftafel. 
 


Oud Houten Tafels

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke opslag. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Schijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!