Antieke Houten Tafel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Houten Tafel 

 

Deze prachtige antieke houten tafel is afkomstig uit Italië. De tafel is in zeer goede staat. Het oude houten tafelblad heeft een prachtig geleefde uitstraling. Een mooie antieke tafel als deze is een zeldzame vondst! De tafel is door ons behandeld met antiekwas en gepolijst. De onderzijde van de tafel heeft een hoogte van 63,5 cm. 
 

Oud Houten Tafels

 

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest

 

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats te Doetinchem. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.