Antieke Houten Sidetable

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Houten Sidetable

 

Deze elegante antieke houten sidetable is afkomstig uit Italië. De sidetable heeft mede dankzij haar ranke toelopende poten elegante verhoudingen en is voorzien van een greeploze lade. Een zeer tijdloos design voor een meubel van ruim 100 jaar oud. De sidetable vertoont sporen van houtworm, daarom hebben wij deze behandeld tegen houtworm. Vervolgens hebben wij het meubel opnieuw in de antiekwas gezet en gepolijst voor een glad oppervlak.
 

Antieke Sidetables

 

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten sidetable met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel, bureau of sidetable. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

 

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats te Doetinchem. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Volg Inndoors op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.