Maatwerk Boekenkasten offertes Inndoors

€ op aanvraag
Afmetingen:

Price:
op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Maatwerk boekenkasten

Maatwerk boekenkasten van Inndoors zijn tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. Van Modern, eclecisch, tot landelijk en klassiek. Het formaat, de afwerking en kleur dragen bij aan de uiteindelijke uitstraling van de boekenkast. Onze maatwerk boekenkasten worden speciaal voor u en uw situatie op maat gemaakt. Niet alleen is belangrijk dat de kast mooi past in uw interieur, maar ook dat deze  naar binnen past. Indien gewenst kunnen wij de kast in delen laten maken zodat u geen consessies hoeft te doen betreft uw woonwensen. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. We bespreken uw wensen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. 
 

 

Kiest u voor een maatwerk kast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!