Maatwerk Boekenkast met Glazen Deuren

€ op aanvraag
Afmetingen:
H:    240 cm
B:    400 cm
D:    40 cm
Referentie code.:
Maatwerk Boekenkast met Glazen Deuren

Price:
op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Maatwerk boekenkast met glazen deuren 

Onze Inndoors boekenkasten kunnen wij ook uitrusten met glazen deurtjes of deuren met of zonder roedes. Een combinatie van open vakken en vakken met deuren is ook mogelijk. In dit voorbeeld ziet u een prachtige creme kleurige kast speciaal ontworpen en gemaakt in delen voor een grachtenpand in Amsterdam. De olijfkleurige kast met witte binnenzijde is gemaakt voor een prachtig in ere hersteld parochiehuis. Soms is het wenselijk dat u de kast kunt afsluiten, in dat geval kunnen glazen deuren een mooie optie zijn. Inndoors boekenkasten zijn tijdloos, klassiek en toch ook modern. Een aanvulling voor vrijwel ieder interieur. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. We bespreken uw wensen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kiest u voor een maatwerk kast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!