Landelijke Boekenkast 3 meter

€ 3199
Afmetingen:
H:    240 cm
B:    300 cm
D:    40 cm
Referentie code.:
Landelijke Boekenkast Inndoors

Price:
3199 €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Landelijke boekenkast 3 meter

Inndoors boekenkasten zijn tijdloos, landelijk en klassiek, maar ook modern. Door te spelen met detail, kleur en afmeting kiest u de uitstraling die past in uw interieur. Deze prachtige zwarte bibliotheekkast komt vrijwel in ieder interieur tot zijn recht. Onze kasten kunnen worden voorzien een ladder. Standaard zijn onze kasten uitgerust met uittrekplanken en deurtjes in het onderdeel. Door de verstelbare planken bepaald u zelf de indeling van de kast. Wenst u liever laden ipv uittrekplanken? Of Is de afmeting van de kast net niet passend in uw interieur? Onze kasten zijn ook op maat verkrijgbaar geheel naar uw wensen. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. We bespreken uw wensen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kiest u voor een maatwerk kast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!