Bibliotheekkast op Maat

€ op aanvraag
Afmetingen:
H:    250 cm
B:    280 cm
D:    40 cm

Price:
op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Bibliotheekkast van massief hout op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een maatwerk boekenkast volledig vervaardigd uit massief hout? Dan ben u bij Inndoors aan het juiste adres. Door te kiezen voor massief hout kies je voor uitstraling en karakter, de houtstructuur brengt de kast tot leven. De kast wordt binnen onze mogelijkheden volledig naar wens ontworpen. Wij kunnen de kast voorzien van laden, uittrekplanken, deurtjes of zelfs vitrinedeuren. Een uitsparing voor een tv of een wijnrek? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook op het gebied van afmeting en kleur zijn de mogelijkheden oneindig. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. We bespreken uw wensen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kiest u voor een maatwerk boekenkast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!