Bibliotheekkast met Ladder Massief

€ op aanvraag
Afmetingen:
H:    240 cm
B:    260 cm
D:    40 vanaf zijkant cm
Referentie code.:
Bibliotheekkast met Ladder

Price:
op aanvraag €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Bibliotheekkast met ladder van massief hout

Deze prachtige Inndoors bibliotheekkast is volledig vervaardigd uit massief hout. De boekenkast heeft een afmeting van 260 cm breed en 240 cm hoog. De kast is voorzien van rijke profilering voor een klassiekere uitstraling en uitgerust met trap. Tevens biedt de hoge koplijst ruimte voor kastverlichting. De kleurencombinatie van de houten binnenzijde met de zwarte handgeschilderde buitenzijde is een tevens echte klassieker. 

 

Bent u op zoek naar een maatwerk boekenkast volledig vervaardigd uit massief hout? Dan ben u bij Inndoors aan het juiste adres. Door te kiezen voor massief hout kies je voor uitstraling en karakter, de houtstructuur brengt de kast tot leven. De kast wordt binnen onze mogelijkheden volledig naar wens ontworpen. Wij kunnen de kast voorzien van laden, uittrekplanken, deurtjes of zelfs vitrinedeuren. Een uitsparing voor een tv of een wijnrek? Een boekenkast met trap? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook op het gebied van afmeting en kleur zijn de mogelijkheden oneindig. 

 

Bent u geïnteresseerd in ons product? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en bezichtiging in onze werkplaats. We bespreken uw wensen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kiest u voor een maatwerk kast? Wij komen de situatie zelf bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. Is alles akkoord? Dan zetten wij de bestelling in gang en komen wij de kast zelf bij u plaatsen. Wij kijken uit naar uw komst!