Schoenmaker Mal

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Oude Schoenmaker Mal

 

Deze oude houten schoenmaker mallen (maat 41) zijn erg leuk als vintage decoratie in uw interieur. Het oude hout leeft en de gebruikerssporen vertellen een verhaal. Deze oude schoenmakers mallen zijn van een Italiaanse schoenmaker geweest. 

 

Vintage decoratie


Opzoek naar bijzondere vintage, antieke of unieke meubelen en decoratie voor uw interieur? Kijkt u dan eens bij onze collectie 'Unieke Meubelen'. Regelmatig vullen wij onze collectie aan met nieuwe vondsten. Wij zijn dol op antieke, vintage en bijzondere meubelen en woonaccessoires. Oude spullen geven uw interieur karakter en sfeer. Tevens zijn wij groot voorstander van het hergebruik van oude meubelen, decoratie en materialen. 

 

Heeft u een speciale wens? Leg deze gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Inndoors komt op vele plekken en ziet vele mooie bijzondere meubelen en decoratie voorbij komen. Als wij weten waar u naar opzoek bent kunnen wij uw wens meenemen in onze zoektocht. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en vondsten volgt u op Instagram en Pinterest.