Oud Houten Dekenkist

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Oud Houten Dekenkist

Deze Grenenhouten Dekenkist is in zeer goede staat. De kist biedt een zee aan opbergruimte en kan tevens perfect fungeren als bijvoorbeeld salontafel. Een multifunctionele opbergkist voor in ieder interieur! 
 


Dekenkisten

Inndoors is constant op zoek naar bijzondere, unieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' wordt regelmatig aangevuld met fraaie oude houten dekenkisten, opbergkisten en speelgoedkisten. Een oude houten kist in uw interieur biedt niet alleen opbergruimte, maar brengt ook sfeer, warmte en  uitstraling met zich mee. Leuk als tv-dressoir, salontafel of als fraaie opbergkist voor speelgoed. Een houten dekenkist is daarnaast ook erg leuk als verkleedkist voor uw kinderen of om samen te schilderen en te decoreren.

Blijf op de hoogte van ons constant wisselende aanbod unieke meubelen. Voor de laatste nieuwtjes en vondsten schrijft u zich in voor onze Inndoors nieuwsbrief. Tevens profiteert u als u ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!