Italiaanse Ladekast Oud Hout

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Italiaanse Ladekast Oud Hout

 

Deze oude houten ladekast komt uit Italië. Deze massief houten ladekast verkeerd in goede staat. Dit dressoir heeft een prachtige uitstraling door het donkere hout en haar robuuste vorm. Het dressoir bevat sporen van houtworm, daarom hebben wij het meubel hier geheel tegen behandeld. Het hout hebben wij opnieuw gevoed met antiekwas. Deze massief houten commode is een ware toevoeging voor vrijwel elk interieur. 
 

Oude Houten Ladekast

 

Bent u opzoek naar een unieke of oud houten ladekast, dressoir of commode? Neem dan eens een kijkje binnen onze collectie 'Unieke Meubelen'. Wij vullen onze collectie regelmatig aan met fraaie oude exemplaren. Een oud houten ladekast geeft warmte en sfeer aan uw interieur. Ideaal als sokkenkast of commode voor in uw slaapkamer, als kastje voor in uw hal of extra opbergruimte voor in uw keuken. 

 

Wilt u het meubel graag eerst bezichtigen? Dat kan uiteraard, wij nodigen u graag uit in onze werkplaats te Doetichem. Wel graag op afspraak, gezien wij ook regelmatig op locatie werken. Voor meer wooninspiratie kijkt op Inndoors Pinterest. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en vondsten? Volg ons dan op Instagram