Indisch Antiek Houten Bureau

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Indisch Antiek Houten Bureau

Dit Indische bureau is gemaakt van prachtig hard hout. Het bureau is voorzien van 3 laden. De deurtjes aan de voorzijde en het fraaie houtsnijwerk maken dit bureau extra uniek. Dit indische meubel is door zijn prachtige afwerking aan de voorzijde uitermate geschikt om los in de ruimte te staan. Dit bureau is een ware eyecatcher in uw interieur. Dit houten meubel kan daarnaast ook perfect toegepast worden als balie of winkelinrichting.
 


Unieke Meubelen

Bij Inndoors zijn we dol op bijzondere vintage of unieke meubelen. Wij speuren stad en land af opzoek naar nieuwe vondsten voor uw interieur. Het liefst kijken we over de grens en laten ons onderweg inspireren, maar ook in Nederland zijn er tal van plekken waar er mooie vintage of antieke meubels wachten op een tweede leven.  

Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Schrijf u in voor de Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vondsten, nieuwtjes en activiteiten. Wilt u onze meubelen bekijken? Dat kan, u bent van harte welkom voor een bezichtiging op afspraak.