Blauwe Tafel met Lade

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Blauwe Tafel met Lade

Deze oude houten tafel met blauwe patina is afkomstig uit Italië. Deze oude tafel of oud houten bureau met lade is zeer geschikt als eettafel of knutseltafel. Het bovenblad is voorzien van een blauwgroene kunststof bovenlaag, dit maakt de tafel makkelijk afneembaar. Deze stoere unieke tafel geeft uw interieur uitstraling en karakter! 
 


Oud Houten Tafels

In onze collectie 'Unieke Meubelen' treft u regelmatig mooie oud houten tafels aan. Een antieke oud houten tafel met een mooie geleefde uitstraling is een schaars goed. Wij zijn dan ook altijd erg blij als we onze collectie 'Unieke Meubelen' weer kunnen aanvullen met een fraai exemplaar. Uw interieur krijgt klasse en uitstraling met een mooie antieke eettafel of bureau. Heeft een ruime entree? Een antieke tafel in het midden van uw hal geeft de ruimte meer intimiteit, functionaliteit en uitstraling. Of geef uw keuken meer karakter met een oud houten tafel. Inndoors neemt u graag mee in de wereld van bijzondere interieurs, laat u inspireren en volg ons op Pinterest.   

Inndoors is constant opzoek naar unieke, vintage en antieke meubelen om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee aan te vullen. Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Onze meubelen komen uit heel Europa, met Italië als favoriete bestemming. Wilt u onze unieke meubelen komen bezichtigen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze landelijke opslag. Ook is Inndoors regelmatig te vinden op vintage, brocante en antiekmarkten. Schijf u in voor onze Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.