Antieke Straalkachel

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Straalkachel

Deze antieke koperen straalkachel is een fraai decoratief item voor in uw interieur. Voor de koperen kap zit een beschermingsrek. 
 


Vintage Decoratie

Opzoek naar bijzondere vintage, antieke of unieke meubelen en decoratie voor uw interieur? Kijkt u dan eens bij onze collectie 'Unieke Meubelen'. Regelmatig vullen wij onze collectie aan met nieuwe vondsten. Wij zijn dol op antieke, vintage en bijzondere meubelen en woonaccessoires. Oude spullen geven uw interieur karakter en sfeer. Tevens zijn wij groot voorstander van het hergebruik van oude meubelen, decoratie en materialen. 

Heeft u een speciale wens? Leg deze gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Inndoors komt op vele plekken en ziet vele mooie bijzondere meubelen en decoratie voorbij komen. Wij kunnen helaas niet alles meenemen, maar als wij weten waar u naar opzoek bent kunnen wij gerichter zoeken. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en vondsten schrijft u zich in voor onze Inndoors nieuwsbrief. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!