Antieke Secretaire

€ VERKOCHT

Price:
VERKOCHT €
Aantal:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antieke Secretaire

Deze Kast is een waar uniek exemplaar door de speelse indeling. Het bovenste gedeelte is uitgerust met twee glazen deurtjes en twee uitneembare planken. Het getrokken glas geeft deze kast een authentiek karakter. Het midden gedeelte is voorzien van een klepdeur met hier achter enkele verborgen kleine lades. Dit verborgen gedeelte is in zijn geheel uitneembaar. Het onderste deel bestaat uit drie brede lades. Let ook op het fraaie lijstwerk en de smaakvolle details. Een praktische bijkomstigheid is dat alle lades en deuren op slot kunnen, de kast wordt geleverd met twee sleutels. Een zeer fraaie bijzondere kast door zijn unieke en zeer praktische indeling. 

De kast bevat sporen van houtworm, daarom hebben wij de kast volledig tegen houtworm behandeld en daarna opnieuw in de antiekwas gezet. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. De Kast is in één stuk.
 


Secretaires

Bent u opzoek naar een unieke antieke secretaire of vitrinekast? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie 'Unieke Meubelen'. Inndoors is constant opzoek naar bijzondere, unieke, vintage en antieke meubelen en decoratie voor uw interieur. Onze collectie unieke meubelen is hierdoor constant in beweging en wordt regelmatig aangevuld met mooie oude massief houten servieskasten, brocante buffetkasten of antieke vitrinekasten. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en vintage, antieke en unieke vondsten door u in te schrijven voor onze Inndoors nieuwsbrief. Inndoors neemt u ook graag mee in een wereld voor inspirerende interieurs. Laat u inspireren en volg ons op Pinterest